24. května 2016

Kaše, kaše...

... to je naše! :-) o naší víkendové ovesné kaši jsem Vám psala zde. Tentokrát padla volba na jáhlovou s oříšky, rozinkami a banánem. Máme ji rádi i se svařenými jablky, troškou marmelády či s hruškami. Začíná období jahod, tak snídáme i bílý jogurt s müsli a čerstvým ovocem.

Adámek, který dlouho mléčné výrobky nesměl tomu začíná přicházet na chuť a já jsem ráda:-)

Jak na jáhly:
- pro nás tři bohatě stačí necelý hrneček jáhel, které několikrát propláchnu ve vodě, pak je  asi 2-3x spařím vroucí vodou a dám vařit s 3 násobným množstvím mléka/vody na cca 20 minut. K vaření přidám trochu másla, kdo chce, může přidat cukr.

A pak už servírujeme:-)

Dobrou chuť:-)




Děláte si k snídani kaše a jaké? 








Žádné komentáře:

Okomentovat

Děkuji za milou návštěvu.